Implicare civică și politică

USR este singurul partid parlamentar din România care face în mod real opoziție actualei coaliții de guvernare. România trebuie să se modernizeze, prin programe guvernamentale care să garanteze o educație de calitate tuturor copiilor, servicii medicale decente pentru toți cetățenii, infrastructură care să permită dezvoltarea unor industrii moderne, cu locuri de muncă bine plătite.

Pentru a realiza toate acestea este nevoie de câștigarea alegerilor parlamentare, dar mai ales de implicarea noastră civică și politică.

USR Ilfov vă propune să faceți un prim pas spre implicarea activă, prin participarea la dezbaterea “Implicare civică și politică: cum transformăm Ilfovul și România?”.

Îi avem ca invitați pe unii dintre cei mai activi deputați și senatori din actualul mandat: Cosette Chichirău, Stelian Ion, Cristian Ghica, Silviu Dehelean, George Edward Dircă, Cristian Seidler.

Veniți să discutăm despre viitorul României, despre dezvoltare și despre ce avem de făcut atunci când guvernarea PSD va deveni istorie.

Vă așteptăm luni, 22 octombrie 2018, ora 19:00, la sediul USR Bragadiru din Șos. Alexandriei nr. 233, localitatea Bragadiru.

Implicare civică și politică

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *